1/28/2010

RAGNAR ANSWERS /29.01

Anonymous asked
Harmittaako koskaan, että jätit lukion kesken? Jos vielä olit suht hyvä oppilas?

Ragnar answers
Ei harmita. Se meni miten meni, enkä olisi muutenkaan tehnyt lukiolla mitään nyt... Palaan taas opiskelujen pariin myöhemmin kun olen ensin päässyt seikkailemaan maailmalle. Ja opiskelulla tarkoitan just jotain vaatturi/ompelulinjaa ja siitä sitten jatkaisin vaatesuunnitteluun.


Vee asked
Eeiks noi kuvat oo Anna Abreun musiikki videosta ;)

Ragnar answers
Jepaje! Olet aivan oikeassa. Eli kyseessä on toi (kaikille tuttu?) kuva minkä heitän aina tohon mun musiikkilistojen alkuun mitä mä silloin tällöin tänne blogiin postailen :)


Anonymous asked
Espanjalaiset elokuvat ovat yleensä hyviä! Varsinkin Almodovarin elokuvat. Oletko katsonut niitä? Suosittelen! Tykkäisit varmasti. Ihan mahtavia :)

Ragnar
answers
Hmm en ole nähnyt, oon kattonu mun elämäs kaks espanjalaista elokuvaa ja ne on Orpokoti ja sit se uudempi elokuva Hierro (<--ja molemmat oli hyvii!)

Anonymous asked
Kuinka monta prosenttia sussa on mielestäsi tyttöä ? :) tai tyttömäisyyttä?

Ragnar answers
Öö-ö, no en mä oo koskaan ajatellu tota :D Koska oon poika ja tykkään olla poika... en vaan oo sellainen äijjämäinen enkä yritä todistaa kenellekkään mitään että olen kova mies tai jotain... Jos erottautuu muiden miesten joukosta tavalla tai toisella niin en sanois sitä esim. tyttömäisyydeks vaan erillaiseksi persoonaksi, ja yksilöksi... ja se on hyvä asia! Mut kai mussa on muiden mielestä tätä "tyttömäisyyttä", mut miks se on tyttömäistä jos poika/mies pitää ulkonäöstä ja tyylistään huolta? En määrittele seksuaalista suuntautumistani, eli en myöskään määrittele itsessäni muitakaan tollasia yhteiskunnan määrittämiä "termejä" ja en seuraa näitä yleiseen kasvatukseen perustuvia "sääntöjä"...nyt menee jo liian syvälliseks - seuraava kysymys!Jamelia asked
Onko tipaton tammikuu onnistunut, mulla ei haha.

Ragnar answers
No melkein! Kerran otin pari shamppanjalasia Jenny Woon-avajaisissa, tosin ihan kohteliaisuuden vuoksi kun juhlittiin niitä avajaisia :P

Anonymous asked
Voisitko ikinä leikata hiukset kaljuksi?
Ragnar answers
Lyhyt ja ytimekäs vastaus:- EN IKINÄ!Anonymous
asked
Onko laura enää nrj muotibloggaajana??

Ragnar
answers
Ei, eli Laura ei toimi enään NRJ:n muotibloggaajana, mutta tekee siis silti blogia ihan itselle eli ei kenenkään tahon alla. Ja minä olen siis NRJ:n uusi muotibloggaaja - tosin sivujen uudistus on vähän venynyt ja näin, mutta edelleenkin kärsivällisyys palkitaan!


Liinu
asked

Eiks teidän pitäny käydä kuntosalilla joka toinen päivä :o

Ragnar
answers
Joo piti, ja ollaan yritetty tietenkin parhaamme mukaan käydä, mutta jos meen esim. Turkuun käymään niin sitten siinä jää sali viikonlopuksi pois aikataulusta. Se oli enemmänkin itsellemme pieni lupaus tai oikeastaan sitä voisi sanoa tavoitteeksi... Mun elämässäni ei oo muutenkaan koskaan mitään pakko tehdä, teen jos haluan ja jos jaksan.

Anonymous asked
Mua on ärsyttäny jo kauan se, että miks sun pitää mainita sun salainen poikaystävä ollenkaan jos et halua/hän ei halua tulla julkisuuteen blogissassi:D:DD naurettavaa...miks et jätä häntä kokonaan blogin ulkopuolelle...käytä järkeä!

Ragnar answers
Paljastan mutta en paljasta liikaa :P No ehkä mä mainitsen siitä asioita ja otan hänestä myös paljon kuvia koska se on iso osa mun elämää jos se mun poikaystävä on, eli vähän vaikeeta välttää sen esille tuomista edes jollain tasolla. Ei sitä haittaa täällä blogissa esillä oleminen mutta jossain lehdissä jos näytetään sen naamaa nii se on sit jo eri asia... Kun jo nyt maikkari ja voice kirjoitti siitä vaikka sen naamaakaan ei näy kunnolla missään, mut ei toi nyt niin paljon haittaa ja ihan hyvä vaan et kaikki tietää että seurustelen. Eikä tänne tulis edes muuten joistain päivistä tai viikonlopuista ollenkaan postauksia, kun joskus vietän aikaa vain hänen kanssa, eli samat sanat sinne päin, käytä järkeä ;)


Anonymous
asked
Olisit paljo söpömpi jos olisit normaali oma ittes kuvissa :) jätä ne "malliposetukset" niille mallikeikoille (?)

Ragnar
answers
No tuota en mäkää jaksa aina hymyillä, ja tämmösen kylmyyden keskellä ei oo mitään hymyilemisen aihettakaan... Mielummi noin ku esitän jotain tekopirteetä. Sekä mun normaaliin omaan itseeni liittyy tosi paljon intohimo tehdä mallitöitä, joten se intohimo ja halu olla mallina näkyy usein mun kuvissakin...


Anonymous
asked
Moikka raksu! Pakko kysyy, että millä laitteella olet laittanut nuo kiharat hiuksesi? siis jotka on tuossa bannerissa ylhäällä :) aivan ihanat!

Ragnar answers
Kiitos, ne on tehty ihan suoristusraudalla kääntelemällä, sitä on vaikee selittää... mut mun mielest ihan helppo tai ainaki mäki ihan ite kokeilin ja opettelin alusta asti tekee noi :D

Anonymous
asked
Huii, miten sä jaksat noin tarkasti kattoo mitä syöt;o! mä en koskaan pystyis=D
eikö sulla koskaan tuu sellanen makean himo, et pakko saada jotain hyvää(esim.suklaata, muita karkkeja tai jtn)?:D

Ragnar
answers
Hmm, ei itseasiassa tuu... lasketaaks hedelmät ja purkka makeaks?? Koska niitä syön ja sit 100% täysmehua juon lasin tai pari päivässä :)


Anonymous
asked
Tiesitkö, että myös kahvi on nykytiedon mukaan erittäin terveellistä? Estää diabetestä ja parkinsonin tautia ja sisältää paljon antioksidantteja! :)

Ragnar answers
Joo mut kahvi on PAHAA! YÄK! Kaikki muut mitä syön myös ton aamupalan lisäks esim. maustamattomat rahkat ja raejuustot - nii niistä mä oikeesti pidän ja tykkään syödä niitä, ei mun oo mitenkää vaikeet syödä niitä tai mitään, ne on mulle ihanaa herkkua!

BB-asukki vuodelta 2005 asked
Ootko mielestäs muuttunut BB:n ja julkisuuden myötä? Tai sun ystävien mielestä? Olet kuitenkin vielä kovin nuori ja monet asiat vaikuttaa elämiseen ja olemiseen. :)

Ragnar answers
En oo mielestäni muuttunut sen kummemmin, eikä myöskään mun hyvät kaverit (ketkä mut oikeesti tuntee) sano että olisin muuttunut. Samat unelmat ja tavoitteetkin on myös pysyny elämässä. Jotkut ketkä mua ei tunne voi luulla ehkä jotain hämärää, mutta ihan samallalailla mä olisin käyttäytynyt ennenkin jos esim. joku tuntematon moikkaa enkä häntä tunne niin en mä nyt moikkaa takas välttämättä aina... Tai jos joku lehti tulis tarjoo paljon rahaa jostain haastattelusta niin oisin mä aina ennekin suostunut siihen, raha on kivaa - ennen BB:tä ja sen jälkeenkin :D Kyllähän ihminen perjaatteessa muuttuu aina kun oppii lisää asioita elämässä ja on tässäkin oppinut ja kokenut paljon uutta ja tullut fiksummaksi jossain asioissa tai sitten ei. Yleensähän aika moni noista BB-läisistä vetäytyy syrjään muiden BB-läisten kanssa ja viettää yhdessä paljon aikaa... Mutta mulla ei ollut tälläistä, vaan jatkoin elämääni siitä mihin olin jäännytkin ja en unohtanut ystäviäni :) Niin viellä piti sanoa että jos joku ajattelee että oon itsekäks, omahyväinen ja pinnallinen paskiainen, niin ehkä mä oonkin, mut sitten mä oon kyllä ollut sitä aina ja oon onnellinen sellasena mitä oon ja elän omaa elämää itseäni varten enkä yritä mielyttää ketään. THAT'S THE WAY IT GOES! ETHER YOU LIKE IT OR YOU DON'T! DEAL WITH IT.


Want to ask R a question? Where can you? CLICK HERE!

13 comments:

Anonymous said...

Jep, älä vaan ikinä muutu, vaan ole oma kiinnostava itsesi, oma ihana persoonasi. En mä ainakaan lukisi tätä blogiasi, jos sä olisit joku karski & kova äijä - en nimittäin voi sietää ns. äijiä tai äijäilyä. Ja joo, ei Raksua kalju-lookilla :O, kiitos, koska näyttävät hiukset on just se sun juttu, just ehkä se tärkein juttu sun tyylistäsi, mikä erottaa sut harmaasta massasta. Ja totta, ei ulkonäköön ja pukeutumiseen panostaminen tee kenestäkään pojasta/miehestä tyttömäistä, moderni vuoden 2010 poika/mieshän on sellainen, joka katsoo tottakai peiliin, ennen kuin lähtee kotoa ulos. Hyvännäköiset ja kivasti & persoonallisesti pukeutuvat pojat ja miehet ovat ilo silmälle. ;) On se muuten ihme juttu, että, vieläkin vuonna 2010! jotkut pitävät hyvännäköisiä ja tyylitietoisia ihmisiä jotenkin omahyväisinä ja pinnallisina, välillä kyllä tuntuu, että tää Suomi on takapajula :/ monessa asiassa verrattuna moneen muuhun maahan. Ja itsevarmuus on vaan hyvä asia ja jos ei pidä itsestään, miten voisi pitää muistakaan. Musta on kiva, että sun blogissasi on juttua ja kuvia myös sun kavereista ja sun poikaystävästä. :) Mut kohta on sunnuntai ja sä lähdet mussusi kanssa Thaimaahan yli 30 asteen lämpöön (IHANAAN LÄMPÖÖN JA AURINKOON) täältä hyisen kylmästä :( Suomesta. Todella MAHTAVAA Thaimaan matkaa teille, nauttikaa Thaimaasta ja toisistanne!! :) :) :) Itse suuntaan vasta kesällä johonkin miljoonakaupunkiin lomailemaan oman mussuni kanssa, mutta nyt pitää olla kiltisti Suomessa opintojen takia.

Anonymous said...

Sun vastaukset oli ihanan rehellisiä ja fiksuja. Kiitos niistä, oli ilo lukea! :)

Anonymous said...

Heyy! Sellai kysymys tuli mieleen et oisko mahdollista tehdä jonkinlaista ruokapäiväkirjaa ja/tai hiustutoriaalia :)

-P

Anonymous said...

Moi Raksu!

Olen täysin samaa mieltä edellisen anonyymin kanssa. Nimenomaan pidin siitä, että vastauksesi olivat rehellisiä ja fiksuja, syvällisiäkin eli et todellakaan ole pinnallinen. Voit ihan hyvin muuten tuoda tässä blogissasi esille tuota syvällisempääkin ja pohdiskelevampaakin puolta itsestäsi. Huomaa, että olet pohtinut asioita monelta kannalta ja vaikutat vastaustesi perusteella positiivisella tavalla hiukan ikäistäsi vanhemmalta (kypsemmältä). Komean ulkokuoresi alla on paljon fiksuja ajatuksia - tuo niitä vain rohkeasti useammin esille. Sulla on asioihin sellaista psykologista näkökulmaa ja otetta, mistä pidän. Ja minustakin vastauksiasi oli ilo lukea, kiitos! :) Ja se on juuri niin kuin sanotkin: elämme elämäämme itseämme varten. Ja kaikkia ei edes voi, eikä edes tarvitse miellyttää. Jos joku ärsyyntyy komeasta ulkokuorestasi ja persoonallisuudestasi, niin se on sitten sen oma ongelma, ei sinun. Ja mitä paskiaismaisuuteen tulee, niin, et sinä mikään sellainen ole, vaan paskiaismaisesti toimivat esim. nuo anonyymit räksyttäjät tuossa chattiboksissa, jotka pottuilevat sinulle, mutta siitä ei kannata välittää yhtään. Maailmassa kun riittää ihmisiä, jotka aukovat toisille päätä ihan turhaan. Jos ihminen on onnellinen ja tyytyväinen itseensä ja elämäänsäkin, ei hänen tarvitse olla kennellekään ilkeä. Tsemppiä sinulle, Raksu! :)

annika said...

hyviä vastauksia, kiva kun oot oma ittes!:)

Anonymous said...

syötkö päivässä enemmän kaloreita kun kulutat vai vähemmän? Ja miksi et syö paljoa hiilihydraatteja? :)

Anonymous said...

Mun mielestä kans voisit tuoda tuota syvällistä puoltasi enemmänkin esiin! Jo maikkarin chat-juontajana ollessasi huomasi, että sulla on paljon ajatuksia.

Anonymous said...

Mun mielestä et oo yhtää tyttömäinen. Kun katsoo sun kävelyä, asentoja, eleitä... Oot tosi miehekäs. Puhetapasikaan ei ole yhtään naismainen tai homomainen.

Anonymous said...

BB-asukki 2005 kiittää myös vastauksesta :) Hyvä että pysyt omana itsenäsi, mukavaa ja vauhdikasta jatkoa elämääsi ja ihanaa lomamatkaa!

Anonymous said...

hei oikeestiii haluun tietää mikä sun kamera on !!! :o

Anonymous said...

Minustakin sä olet miehekäs, etkä ollenkaan tyttömäinen. Oot symppis, hauska ja hyvä tyyppi. Todella ihanaa ja rentouttavaa lomamatkaa Thaimaahan sulle ja poikaystävällesi!!! :)

Anonymous said...

Anonyymille joka kyseli tota sun kameraa niin eikös se oo Canon EOS 500D ? :) Mahtava tää blogi muuten ;)

Panda said...

Ihana Raksu :D