1/07/2010

RAGNAR ANSWERS /07.01





Anonymous asked
haha raksu oot ihana :D ääänestin kakkosta ! ja etkö vois poistaa tota "chattia" tuosta kun sinne tulee vaan tosi inhottavia kommentteja ? :S

Ragnar answers
Kiitos :) Ja toi chätti saa jäädä tuonne jotta olisi edes joku paikka myös niille jotka haluavat purkaa negatiivista energiaansa johonkin, mutta tämän "virallisen" kommentti kentän pidän asiallisena.


Anonymous asked
raksu!! kuka tää poju on?! u little fuckerr! :D

Ragnar answers
Hehheh, en kerro en kerro! :) En halua että ihmiset joista välitän joutuu vastoin tahtoaan juorulehtien sivuille, joten mystery guy:n identiteetti saa jäädä ainakin tällä hetkellä vielä mysteeriksi...

Anonymous asked
Eh... vähänkö noloa leikkiä jotain bling blingiä, kun taustalla on joku Hoasin opiskelijakämpän halpiskeittiö?

Ragnar answers
Kyseessä oli ystäväni Kertun vanhempien asunto, kannattaa selvittää faktat ennen kun laukoo ;)

Petri asked
Mitä paitasi sanoo juuri nyt?

Ragnar answers
Minulla ei ole paitaa päällä juuri nyt, datailen alasti himassa.

Anonymous asked
Voisitko olla niin ystävällinen ja kysyä ystävättäreltäsi Kerstiltä, että mistä tuo hänen ihana ruutupaitansa/tunikansa on peräisin?:)Saappaat ovat myös hienot, kysy samalla niidenkin alkuperää. Kiitos:)

Ragnar answers
Tuota Kerstin ruutupaitaa on kysytty paljon, mutta tuon huonoja uutisia mukanani... Kersti ei halua kertoa paidan alkuperää syystä että sitten moni ostaisi saman paidan, joten mistä paita on ostettu, sen saat tietää vain etsimällä. Lohdutukseksi Kersti suostui kertomaan että kengät on ostettu DinSkosta, niillä ei ollut kuulema niin väliä koska ne on jo muutenkin kaikilla :D



Mari asked
Mitä haluaisit sanoa nyt 14 vuotiaalle Ragnarille jos tämä olisi mahdollista?

Ragnar answers
Sanoisin että jännä elämä tulossa, osta kypärä jo valmiiks! Ja viel ehkä et älä osta tietokone pelejä niin montaa et säästä vaikka vaatteisiin :)


Anonymous asked
Onkos sulla lainkaan miespuolisia ystäviä?

Ragnar answers
Kyllä, täällä suomessa ei vain ole montaa samanhenkistä miespuolista henkilöä, ruotsista löytyy suurin osa mun miespuolisista ystävistä :P


Liinu asked
Oisko sun mitää mahollisuuksii osallistuu Muodin Huipulle-tyyliseen ohjelmaa?

Ragnar answers
Hmm, muuten kyllä, mutta en osaa ommella niin hyvin ainakaan viellä. Kyllä mä saattaisin päästä ensimmäisen tehtävän tai parikin tehtävää läpi mut sit mun ompelutaitojen heikkous tulis jo vastaan...


Anonymous asked
wau haluan tuon ensimmäisen tytön hiusvärin, kerro pliis missä hän käy kampaajalla :D

Ragnar answers
Se tyttö on Maria :) ja se on värjänny ton tukan ihan vaan jollain kaupan värillä. Eli eikun vaan sinne kaupan hyllylle ettiin mieleisensä! Tai sitten printtaa toi Marian foto ja mee näyttää kampaajallesi :)



Pete asked
Jep elikkäs aattelin kysästä sellasta et mistä otat vaikutteita sun tyyliin (hiukset, vaatteet, korut) ja mistä kaupasta/kaupoista ostat mieluiten vaatteesi?

Ragnar answers
Vaikutteet tulee aikalailla mun omasta mielikuvituksesta ja sen sovellan sitten siihen mikä on nyt muodissa ja no ehkä mä alitajuntaisesti otan luultavasti myös vaikutteita ystäviltä ja tutuilta, sitten tykkään myös katella asukokonaisuuksia LOOKBOOK.NU sivulta, sieltä saa poimittua hyviä tyylivinkkejä. Suomesta suosikki liikkeeni ovat: Helsinki 10, H&M, Kampin Gallery-liike, Beamhill, One Way, Diesel-liike, Zara ja sitten lempipaikkani shoppailla meidän naapurimaasta Ruotsista ovat: American Apparel, Urban Outfitters, Topshop/Topman, Gate One sekä kaikenlaiset Second Hand-liikkeet ympäri Tukholmaa.


Want to ask R a question? Where can you? CLICK HERE!

21 comments:

Anonymous said...

Voisitko laittaa vaikka sun 5 pv:n ruokapäiväkirja! Tai edes 2 päivän, niin näkisin vähän miten mäkin voisin syödä:)
Tiedätkö muuten miten Maria syö? Syökö enemmän vai vähemmän kun kuluttaa?

Anonymous said...

Todella fiksua sinulta, että pidät komean ihastuksesi ja seurustelu/deittailukumppanisi vielä julkisuudesta pois. Keskityt vain olemaan onnellinen hänen kanssaan ja pysykää pois juorulehtien palstoilta. Ja musta oli myös fiksua ettet lähtenyt Leville - sieltähän jäi pois noin puolet BB 2009 -kilpailijoista. Ja näyttää taas yksi Suomen typerimmistä juorulehdistä repivän juttuja noista Leville menneistä BB:läisistä. Tämä sinun blogisi on muuten kiva ja pirteä ja pidän siitä, että olet niin myönteinen ihminen ja hymyilevä aivan kuten BB-Kätlinkin. Sinä ja Kätlin olette ihania! Mukavaa vuotta 2010 sinulle Ragnar! :-) Ps. Komeat, hyvinpukeutuvat ja tyylitietoiset miehet, kuten sinä, ovat aina ilo silmälle! :-)

Anonymous said...

hei apua kysy pliiiiis Marialta mikä sen hiusväri on. värjään ite kaupan väreillä ja toi väri just se mitä tavoittelen mut ei oo onnannut :( oisin ikuisesti kiitollinen! kiitos kuitenkin jo tosta vastauksesta.

Anonymous said...

Siis toi ruutupaitahan on Seppälästä! Eikä niitä ees oo siel enää paljoo jäljellä.

Anonymous said...

toi kerstinin ruutupaita on seppälästä ja miksi sitä ei voisi paljastaa meinaan lauralla ja nadjalla on samanlaiset ja ne on nähty heidänkin blogeissaan.

itsellänikin on sama paita sinisenä ja pinkkinä

Anonymous said...

tämmöset on kivoja postauksia, on kiva tietää millanen sä oikeesti oot :-)

Anonymous said...

Jeje onneks muistutin täst "question of the day:stä" ! d: :)

Anonymous said...

lol tuo tunika (tai ainakin juuri samanlaisia) löytyy MODASTA !!!

Anonymous said...

Hei Ragnar :)

Oon tässä jonkin aikaa seurannut (satunnaisesti) sun blogia, ihan hauskaa luettavaa. Voisit joskus noissa "päivän/kuukauden"-kysymyksissä pohtia omalta kantilta sitä, että ootko mielestäs muuttunut BB:n ja julkisuuden myötä? Tai sun ystävien mielestä? Olet kuitenkin vielä kovin nuori ja monet asiat vaikuttaa elämiseen ja olemiseen. :)

Tosi hyvää jatkoa sulle, jatka positiivisella linjalla ja aina hymy huulessa! :)

T: BB-asukki vuodelta 2005

Anonymous said...

Tää sun blogi on ihana ja must on tosi kiva et kerrot paljon itestäs etkä pelkästää esim. tyylistäs ym. Ihmiset saa tietää millanen sä oot sun ittes mielestä, eikä juorulehtien mielestä :))

Anonymous said...

Moi Ragnar!

Olen alkanut lukemaan blogiasi säännöllisesti ja pidän blogistasi paljon. On todella kivaa, että myös miehet bloggaavat. Olet sympaattinen tyyppi ja upeannäköinen ja sinulla on paljon kivoja vaateyhdistelmiä. Ja yritä parhaasi mukaan pysyä noista juorulehtien jutuista kaukana, koska ne kirjoittavat julkkiksista aina niin ilkeästi. Kaikkea hyvää sinulle! :-)

Anonymous said...

Go Ragnar! :) Tykkään sun blogista, vaikka joskus ajattelinkin, että hohhoijaa, meneepäs yli. Mutta silti oon jäänyt koukkuun! Naurattaaks sua muuten koskaan Pete-nimi? Tai nimimerkki? :D Mua ainakin :D En ymmärrä, miten ihmiset antaa lapselleen nimeksi Pete.. Ahahahaha

Anonymous said...

Mikset menny sinne reissulle, mihin meni kaikkia bb-asukkeja, kuten lotta, saranna, sampo jnee.?

maria kalho said...

Sulle joka kyselit Marian hiusväristä!

En onnistunut copypasteemaan kysymystä tähän.
Eli, värjäsin ton tukan Schwarzkopfin Natural & Easy sävyllä nro 530, mutta laitoin heti sen jälkeen Goldwellin sävyvaahtoa 8-G gold blonde koska kaupan väreillä tulos on aina joko liian harmaa tai keltainen. Tossa kuvassa toi väri on parin pesun jälkeen, että ei kannata lannistua :) ja riippuu tietenkin millanen sun pohjaväri on, mulla se oli todella vaalea..

T: Maria

Anonymous said...

meetkö mertille??? :D <3

Anonymous said...

voisitko ikinä leikata hiukset kaljuksi?

Anonymous said...

kiitos Maria, tosi kilttiä :)

Anonymous said...

MIKÄ KAMERA SUL ON ? :) <3 xoxo oot paras

Anonymous said...

Mistä saat rahaa ulkona syömiseen, elokuvissa käyntiin, vaatteiden ostoon jne, kun et käy töissä?

Anonymous said...

Löysin sinusta kuvan, jossa makaat teho-osastolla hengityskoneessa ja kaiken maailman letkuissa. Mitä sulle oli tapahtunut? Varmaan vakava paikka! Onneksi selvisit.

Anonymous said...

Harmittaako koskaan, että jätit lukion kesken? Jos vielä olit suht hyvä oppilas?